Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

Υπάρχει υπεύθυνος;

Επίθεση έχουν δεχθεί από hacker διάφορα Ελληνικά site μεταξύ αυτών και κυβερνητικά. Τα περισσότερα φαίνεται να εντόπισαν την επίθεση και αποκατέστησαν τις σελίδες.

Διαπιστώσαμε ότι τουλάχιστον ένα από αυτά
(www.migrantsingreece.org), το οποίο ασχολείται με μετανάστες και έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή κοινότητα (κοινοτικό πρόγραμμα equal), συνεχίζει να παρουσιάζει την ίδια απαράδεκτη εικόνα, με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο κάτω μέρος, "Το Ίδρυμα Λαμπράκη είναι υπεύθυνο για την λειτουργία και το περιεχόμενο αυτού του κόμβου".

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάποιος που να ασχολείται πραγματικά με αυτό τον ιστοχώρο ή αν και μόνο δημιουργούνται κάποιοι και μετά εγκαταλείπονται στην τύχη τους, αφού έχουν εισπραχθεί τα χρήματα...

Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες βρήκαμε ότι: "Σε πλήρη λειτουργία τα Γραφεία υποδοχής μεταναστών και προσφύγων και το Ηλεκτρονικό Παρατηρήτηριο (www.migrantsingreece.org)" (!).

Το μόνο πρόσθετο στοιχείο είναι από τον κώδικα της ιστοσελίδας: (name="author" content="www.Inner-Wise.com - Atasa Rossios - Yannis Sovolakis"
).

Τώρα τι έργο ήταν αυτό που το ανέλαβε το Ίδρυμα Λαμπράκη, αλλά το έφτιαξε άλλος (ο οποίος παρουσιάζεται και αυτός υπεύθυνος), δεν το γνωρίζουμε.

Αυτό που μας ενδιαφέρει (αυτή την στιγμή) είναι ότι παραμένει έτσι εδώ και εβδομάδες χωρίς να υπάρχει κανείς υπεύθυνος να διορθώσει την παρέμβαση...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φαίνεται να ιδρώνει κανενός το αυτί.
Τα αρπάξανε, στήσανε κάτι για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που πήρανε και δεν ασχολήθηκαν ξανά. Ντροπή τους.

newsgr είπε...

Υπάρχει και δεύτερη διεύθυνση: http://www.migrants.gr

Πρόκειται για αλβανούς εθνικιστές, που έχουν εισβάλει σε πολλά site του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Απλά αλλού υπάρχουν υπεύθυνοι και τα παρακολουθούν και αλλού όχι...

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν να μην το έχει διορθώσει κανείς ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Τα αρπάξανε και τελείωσε...