Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Προσπάθεια φίμωσης του "ΑΡΘΡΟΥ" από το ΠΑΣΟΚ και τη βοσκοπούλα Μαρία Δαμανάκη.

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας "Το Άρθρο" για τις πράσινες επιδρομές στα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων και τις συμμορίες που ευνοήθηκαν επί εικοσαετίας, ενόχλησαν το ΠΑΣΟΚ. Του χάλασαν τη μούρη της αθώας περιστεράς και της παρθενογένεσης που πουλούσε ο Παπανδρέου και το επιτελείο του, που πάσχουν από αμνησία.
"Το Άρθρο" όμως τους υπενθύμισε λίγες από τις αμαρτίες τους. Αν αυτοί ξεχνούν φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι δυστυχώς για το επιτελείο Παπανδρέου δεν κάνουν το λάθος να ξεχνούν.
Το Πασόκ όμως τρομοκρατημένο, εκδικείται και ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ, με αφορμή άρθρο για τη Δαμανάκη και αιτιολογία "συκοφαντική δυσφήμιση"....1.000.000€.
Το σύστημα Πασόκ:σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί σε συνεργασία με τα απαραίτητα οικονομικά κέντρα έχουν στοχοποιήσει την εφημερίδα και ζητάνε την κεφαλή της "επί πίνακι". Αν αυτό δε γίνεται τότε απεργάζονται το κλείσιμο της εφημερίδας και την εκτέλεση της ελευθεροτυπίας.
Στο "Άρθρο" για τη Δαμανάκη γίνονταν λόγος για την τεράστια ακίνητη περιουσία της και τις υψηλές τραπεζικές της καταθέσεις....με στοιχεία που δεν μπορούν να διαψευστούν, άσχετα αν η ίδια επιμένει ότι κατέχει απλώς τεράστια βοσκοτόπια.....
Ως μάρτυρες κατηγορίας η Μαρία προτείνει το Δημήτρη Ρέππα(επί υπουργίας του διαπράχθηκαν τα εγκλήματα Πασόκ στα ασφαλιστικά ταμεία) και το Μιχάλη Καρχιμάκη(γνωστό παρακρατικό μηχανισμό των νταβατζήδων). Φυσικά ο ίδιος ο πρόεδρος του Πασόκ ενέκρινε τη συγκεκριμένη κίνηση που στόχο έχει να φιμώσει τη δημοσιογραφική έρευνα και να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους που δεν υποτάσσονται στις ειδησεογραφικές ορέξεις των πράσινων οικονομικών κέντρων.
"Το Άρθρο" ευτυχώς δηλώνει ότι θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της έρευνας, της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και των αποκαλύψεων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία που δίνει η εφημερίδα αποδεικνύονται από τη φορολογική δήλωση της αριστερής κυρίας με τα Prada.
Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πίσω από αυτή την προσπάθεια φίμωσης της εφημερίδας.

Ανώνυμος είπε...

Και να φανταστείτε ότι η κυρία Prada είναι υπεύθυνη του τομέα απασχόλησης του Πασόκ.
Ο τομέας απασχόλησης ΠΑΣΟΚ ζητά απολύσεις.
Κυρία Δαμανάκη....ΠΑΣΟΚ είστε;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά Μαρία...
Που τα βρήκες;
Μη μας πεις απ' τον πατέρα σου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Prada ε;....Πραντού χωμένη και η αριστερή κυρία

Ανώνυμος είπε...

Ανέκδοτο μοιάζει.....η Μαρία η βοσκοπούλα με τα βοσκοτόπια χωρίς κατσίκια όμως μέσα.....μήπως είναι η ίδια κατσίκα και αρκεί;

Ανώνυμος είπε...

κλασικό παράδειγμα αργυρώνητου πολιτικού η Μαρία του λαού....και του σοσιαλισμου΄...

Ανώνυμος είπε...

Η καϋμένη η Μαρία.... δεν τη χωράει ο τόπος... με τίποτα δεν ευχαριστιέται... Στα πολιτικά της; αστα... ξεκίνησε απο το ΚΚΕ, μετά πήγε στο ΣΥΝ κατόπιν στο ΠΑΣΟΚ... έτσι που μετακινείται οσονούπω τη βλέπω δίπλα στον Παπαθεμελή!
Αλλά και τα προσωπικά της υπήρξαν εσαεί μεταβαλλόμενα. Πρώτα ο Καραγκουλές, μετά ο Δανίκας ύστερα ο Κιμούλης... τρεις γάμοι - μέχρι στιγμής. Αλλά μη σκας Μαράκι. Αν έχεις εξαντλήσει τους θρησκευτικούς εχεις δικαίωμα ακόμη για πολύ περισσότερους πολιτικούς...

Μιλάμε για πολυυυυύ σταθερό χαρακτήρα!!!!