Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

Την κάλυψη του Παπανδρέου έχουν οι επιθέσεις εναντίον ΚΚΕ και "Ριζοσπάστη"

Την πλήρη κάλυψη του προέδρου του Πασόκ Γ. Παπανδρέου είχαν οι τελευταίες εκρήξεις μεγαλοστελεχών του Πασόκ εναντίον του ΚΚΕ και του "Ριζοσπάστη" και κυρίως του Πάγκαλου με την εξύβριση του "Ριζοσπάστη" ως "το χυδαιότερο έντυπο στον ελληνικό δημοσιογραφικό χώρο" .

Τα ομόλογα κλείνουν τον κύκλο τους, οι δημοσκοπήσεις δεν έφεραν τα αναμενόμενα κέρδη και εκνευρισμένη η ηγεσία του Πασόκ "έβλεπε" δημοσκοπικές διαρροές ακόμα και προς το ΚΚΕ.
Στελέχη του ΚΚΕ δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποστείλουν την κριτική τους εναντίον του Πασόκ και αυτό σημαίνει ότι οι επιθέσεις εναντίον του ΚΚΕ θα αυξάνονται από τα στελέχη του Πασόκ καθ' οδόν προς τις εκλογές.
Πιστεύουν μάλιστα ότι στο Πασόκ έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ με την απαίτηση του ΚΚΕ για διερεύνηση του σκανδάλου των ομολόγων σε βάθος χρόνου και όχι μόνο στα πρόσφατα δομημένα ομόλογα και με την "αποκάλυψη" της "προστασίας" που παρέχει το Πασόκ σε συνεργασία με φιλοπασοκικά ΜΜΕ στο ΛΑΟΣ και στον Καρατζαφέρη .

1 σχόλιο:

sago είπε...

Νέα επίθεση κατά του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη» εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Εκτός από την προσωπική κόντρα με την εφημερίδα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μίλησε γενικότερα κατά του ΚΚΕ, το οποίο χαρακτήρισε «αδιέξοδη επιλογή», τονίζοντας: «Δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος στο ΚΚΕ».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «έχει ακολουθήσει από τον Ριζοσπάστη μια προσπάθεια προσωπικής εξόντωσης». «Εκλήθη γιατρός να με εξετάσει. Είναι ευτύχημα που το ΚΚΕ δεν διαθέτει ψυχιατρεία, για να με εγκλείσει σε αυτά, αν ο γιατρός που κάλεσε για να με εξετάσει κατέληγε σε αυτό το συμπέρασμα» είπε χαρακτηριστικά.

«Κανείς δεν θα με τρομοκρατήσει εμένα» συνέχισε ο κ. Πάγκαλος, προαναγγέλοντας ότι θα συνεχίσει να ασκεί σκληρή κριτική. «Δεν με έχουν τρομοκρατήσει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις στο παρελθόν και δεν θα με τρομοκρατήσει τώρα η κ. Παπαρήγα και διάφοροι καλοί άνθρωποι που εκφράζουν την άποψή τους μέσω του Ριζοσπάστη, για άσχετο θέμα».

«Νομίζω ότι το ΚΚΕ είναι μια αδιέξοδη επιλογή. Το επαναλαμβάνω και θα το επαναλαμβάνω, χωρίς να με τρομοκρατήσει κανείς. Αδιέξοδος επιλογή, δεν είναι καν επιλογή αγανάκτησης και θεωρώ ότι, όποιος ψηφίζει ΚΚΕ, απλώς χάνει την ψήφο του. Δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος στο ΚΚΕ» κατέληξε.