Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

Συνέδριο για τα ΜΜΕ στη Σαμοθράκη

Αρχισαν σήμερα οι εργασίες του 15ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου στη Σαμοθράκη.Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο "πετρελαιαγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη","οι διακρατικοί δρόμοι της ενέργειας", "ο ρόλος των ΜΜΕ" και "οι αγωγές για τη φίμωση του Τύπου".
Συνεδριακός χώρος: Ξενοδοχείο ΑΙΟΛΟΣ Καμαριώτισσα




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησε σήμερα στη Σαμοθράκη το 15ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο, με συζήτηση για ένα θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο του τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και με εθνικές και περιφερειακές επιπτώσεις, τη μελλοντική κατασκευή και λειτουργία του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη. Να μην "αποκλειστεί" η τοπική κοινωνία από καμία φάση σχεδιασμού, υλοποίησης και λειτουργίας του αγωγού, και επίσης, να παρθούν "δια ροπάλου" όλα τα προληπτικά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και για περιπτώσεις ατυχήματος, προειδοποιούν ο Νομάρχης Έβρου Νίκος Ζαμπουνίδης, αλλά και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, σε χαιρετισμό που απέστειλε στο Συνέδριο σημείωσε την δέσμευση της κυβέρνησης να διαθέσει μέρος των τελών διέλευσης του πετρελαίου για αναπτυξιακά έργα στον Νομό, ενώ επισήμανε την δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας με άμεση και έμμεση σχέση με τον διακρατικό αγωγό - το αποτέλεσμα συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος, Ρωσίας και Βουλγαρίας.

Στη "ρύθμιση των λεπτομερειών" κατά το επόμενο διάστημα, κυρίως του δικαιώματος χρήσης από Ελλάδα και Βουλγαρία καθώς και το υπαρκτό δικαίωμα, της μεταβίβασης της κυριότητας αναφέρθηκε ο πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. για θέματα ενέργειας και μετέπειτα υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής.

Η μεσημεριανή συνεδρία, με συντονιστή τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο, ολοκληρώθηκε με εισηγήσεις και παρεμβάσεις για το θέμα, "Αγωγές για την φίμωση του Τύπου", ή των γνωστών "τυποκτόνων" διατάξεων.

Ανώνυμος είπε...

ρε υστερικια,ζαχαρεα,γιατι
καλυπτεις τον πολυδωρα.
δεν ειναι μονο η ελληνικη αστυνομια..
ολες οι αστυνομιες της ευρωπης,
κανουν τα ιδια..
απο τοτε που εγινε υπουργος ο
πολυδωρας παρατηρουνται ,αυξηση
των περιστατικων βιας,σε ολες
τις αστυνομιες..
της γαλλιας,πορτογαλιας,ισπανιας.
σουηδια,κτλ.
για ολα αυτα φταιει ο πολυδωρας.
γιατι το κρυβεται?
να παραιτηθει τωρα,για να σωθουν
ολοι οι λαοι της δυσης,
κινδυνευει με τον πολυδωρα ο
δυτικος πολιτισμος..
σωστε την ευρωπη...
να παραιτηθει τωρα..
πεστε ολη την αληθεια..
σωστε την δυτικη δημοκρατια..
γιατι τον καλυπτεται?

Ανώνυμος είπε...

ρουσοπουλε ο καραμανλης δεν
εκβιαζετε..
βαλε φιμωτρο στο υστερικο σου
γιατι γελιοποιησε.

Ανώνυμος είπε...

ρουσοπουλε ο καραμανλης δεν
εκβιαζετε..
βαλε φιμωτρο στο υστερικο σου
γιατι γελιοποιησε.
δεν θα διοριζεις εσυ ,ουτε θα
απολυεις υπουργους κατ εντολη
των εξωθεσμικων αφεντικων σου.