Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

30 Ιουνίου-1 Ιουλίου:Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη της ΝΔ για το περιβάλλον

«Συνδιάσκεψη για το Περιβάλλον και τις Κλιματικές Αλλαγές» διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) και τη Νέα Δημοκρατία στα Ιωάννινα στις 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2007, παράλληλα με το Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για το περιβάλλον στην ίδια πόλη. Οι συνδυασμένες αυτές πρωτοβουλίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στοχεύουν να καταδείξουν τη σημασία του προβλήματος στην ελληνική και ευρωπαϊκή κοινή γνώμη.

Στη Συνδιάσκεψη θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφρεντ Μαρτένς και θα μετάσχουν 30 εκπρόσωποι κομμάτων του ΕΛΚ, βουλευτές, ευρωβουλευτές καθώς και εξειδικευμένοι επιστήμονες σε θέματα περιβάλλοντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το ΕΛΚ, το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Κόμμα, επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Ηπείρου για να ξεκινήσει από εκεί ο ευρωπαϊκός διάλογος για το περιβάλλον.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο ξενοδοχείο Du Lac , στα Ιωάννινα, το Σάββατο το πρωί και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το μεσημέρι με τη συμμετοχή των Συνέδρων στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου θα γίνει και παρέμβαση από τον Πρόεδρο του ΕΛΚ Μαρτένς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με σιγουριά και αποφασιστικότητα ο Καραμανλής προχωρά στη νέα νίκη.

Με καθαρό και έντιμο πολιτικό λόγο. Υποιος και με μέτρο συνεχίζει να ασκεί το κυβερνητικό του έργο. Οι πολίτες τον εμπιστεύονται.