Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

Ο τρόπος Καρχιμάκη.

Άρχισε να ενοχλεί επιτέλους το Πασόκ η σκανδαλολογία. Θαύμα ή εξ' ανάγκης;
Μήπως έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων που αφορούν μεγαλοστελεχάρες Πασόκ;
Ναι έρχονται και πρέπει να έρθουν γιατί οι μεγαλοπασόκοι είναι αμετανόητοι, δεν πήραν το μάθημά τους και δεν έχουν βάλει καθόλου μυαλό.
Φυσικά και δεν είναι πολιτική η σκανδαλολογία. Εκφράζει κυρίως τους σκληρούς πυρήνες των κομμάτων και επηρεάζει τις παρυφές των αναποφάσιστων.
Η σκανδαλολογία όμως έχει ξεκινήσει από την ημέρα που κέρδισε η ΝΔ τις εκλογές το 2004 και έχει και πατέρα τον απίστευτο Καρχιμάκη και τους εθελοντές του που ψάχνουν λέει όλη μέρα για σκάνδαλα! Όπου δεν υπάρχει σκάνδαλο, δεν πειράζει το κατασκευάζουν. Σιγά που θ' αφήσουν τον τόπο χωρίς σκάνδαλα!
Αλωνίζει χρόνια τώρα και ανάβει φωτιές σκανδάλων εκεί που δεν υπάρχει τίποτα. Ο σκοπός του είναι μόνο να αφήσει τα σημάδια του, που είναι οι βρωμιές της λάσπης και μόνο να αφήσει αόριστες εντυπώσεις εκεί που κατηγορεί με ψεύτικα και προκάτ στοιχεία που σε λίγες μέρες διαψεύδονται.
Ο αρρωστημένος μυαλός του θεώρησε ότι θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Λαλιώτης.
Ήθελε να γίνει βεζύρης στη θέση του Λαλιώτη!
Και ο πρόεδρος του Πασόκ δεν έλεγε τίποτα. Αντίθετα επικροτούσε το κατάντημα του βουλευτή του που είναι λένε από μόνοι τους το καλύτερο λαγωνικό του Πασόκ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρχιμάκης ψάχνει για τις βίλες των δεξιών και δε βλέπει καθόλου τις βίλες και τις μεζονέτες των σοσιαλιστών που αγλαΐζουν τα προάστια της πρωτεύουσας και τα πέριξ των επαρχιακών πόλεων με τη χορηγία του ελληνικού δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Νομίζει ότι ο Καραμανλής τρώει κουτόχορτο. Κανένας δεν πιστεύει ότι ο κόπρος του Πασόκ καθάρισε επειδή έχασαν τις εκλογές. Για να καθαρίσουν πρέπει να διώξουν πολύ κόσμο και μάλιστα με ανοιχτές διαδικασίες και όχι στα μουλωχτά.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εσωστρέφεια στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο να ακυρώσετε την αντιπολίτευσή του. Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Σας καίει ο Καρχιμάκης, ε;
Μπορεί να μην τον εγκρίνω σαν πολιτικό πρόσωπο, αλλά είναι το μοναδικό αντίδοτο στην φαρσοκωμωδία που έχει εγκατασταθεί τα τελευταία 5 χρόνια στο προσκήνιο. Σας καίει γιατί παίζει με τα δικά σας όπλα. Γιατί από πολιτική δεν το έχετε.