Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

Επίθεση Παπαρήγα κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ΕΙΝΑΙ δυνατό να συμβεί κάτι καινούργιο και τα δύο μεγάλα κόμματα να αποδειχθούν οι μεγάλοι χαμένοι των εκλογών, τόνισε η Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση βιομηχανικών εργατών.

Η Αλέκα Παπαρήγα επέκρινε την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζοντας ότι "τα υψηλά εκλογικά ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων δεν συνιστούν στο σύνολο τους αποδοχή της πολιτικής και πρακτικής τους. Και οι δύο ηγεσίες, πρόσθεσε, το ξέρουν πολύ καλά γι αυτό και έχουν διαμορφώσει πρόγραμμα δήθεν παροχών που το απευθύνουν σε 200 - 300 χιλιάδες ανθρώπους που ζουν εξαθλιωμένοι, ενώ για όλους τους εργαζόμενους επιφυλάσσουν νέα αφαίμαξη στο εισόδημα, τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές.

Αυτό, δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν μπορεί να συμβεί κάτι καινούργιο, δηλαδή, να αποδειχθούν οι μεγάλοι χαμένοι των εκλογών μετρώντας σημαντικές απώλειες, τις πρώτες μεγάλες απώλειες των τελευταίων 20 χρόνων σε συνδυασμό με την αισθητή αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ. Μπορεί να συμβεί, να μη χαθεί η λαϊκή δυσαρέσκεια μπροστά στην κάλπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: