Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

Και οι Αμερικανοί πέφτουν στην αγκαλιά του Καραμανλή;

«Απολείπουν οι Αμερικανοί Γ. Παπανδρέου»

Πράκτορες και πρακτορίσκες «δίνουν» τα πάντα για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους τρεις αγωγούς Πούτιν-Καραμανλή. Δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν πως τους την έφεραν και πως ανατράπηκαν τα «σχέδιά τους»…..τα οποία δεν συμπεριελάμβαναν φυσικά την Ελλάδα, τουλάχιστον σε ρόλο πρωταγωνιστικό!

Επιδίδονται τώρα σε ένα άνευ ορίων και όρων κυνήγι πληροφοριών γύρω από το περιεχόμενο των ενεργειακών συμφωνιών Ελλάδας-Ρωσίας αφού πιστεύουν ότι αυτές οι συμφωνίες φτάνουν μέχρι και σε προεκλογική στήριξη Πούτιν προς Καραμανλή.
Για να τρομάξουν τον Καραμανλή ξεκίνησαν τις θεωρίες συνομωσίας γύρω από τα ομόλογα. Τώρα φαίνεται όμως ότι ο Καραμανλής έχει στα χέρια του φάκελο που αποδεικνύει ότι η δράση των ομολογιακών παιχνιδιών Παπαμαρκάκη-Πρινιωτάκη ξεκίνησε το 1999. Η υπόθεση γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον του κανακάρη του ξένου κατεστημένου.

Ως ύστατη προσπάθεια συνομωσιολογίας είναι η κίνηση της SEC (Securities and Exchange Commission) να ερευνήσει αυτεπαγγέλτως την πορεία του ομολόγου των 280 εκατ. €, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις δεν δείχνει το ίδιο αυτεπάγγελτο ενδιαφέρον, η Επιτροπή. Οι πληροφορίες μας όμως εξ’ Αμερικής επιμένουν ότι το πόρισμα της SEC θα αναγκαστεί να ευθυγραμμιστεί με τη γραμμή Καραμανλή γιατί οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να «χαρίσουν» την Ελλάδα στη Ρωσία, ζητάνε και αυτοί να έχουν λόγο στις ελληνικές εξελίξεις και στα αναμενόμενα ενεργειακά σχέδια των Βαλκανίων και η στήριξη Καραμανλή επιβάλλεται εκ των πραγμάτων, ενώ μια αναμενόμενη νίκη Παπανδρέου στις επόμενες εκλογές και ανατροπή των ενεργειακών συμφωνηθέντων Ελλάδας-Ρωσίας μοιάζει αυτή τη στιγμή με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ,
ΕΑΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ
ΓΑΠ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

καψτε ολα τα γαλαζια δαση,
το δασος ειναι οπως το ομολογο..
γαλαζιο και επικινδυνο..
καψτε τα γαλαζια δαση για να
μην μπορει η δεξια να αναπνευση,
να σκασει,και να γλυτωσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ
ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ..
ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 1000 ΦΩΤΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ