Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Κανέναν δεν έπεισε η απάντηση Παπακωνσταντίνου.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε το γενικό διευθυντή του Πασόκ και εκ των στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου ότι «ενεπλάκη σε περίεργες αγοραπωλησίες ομολόγων με τη χρηματιστηριακή εταιρεία Άρτιον, με συνέπεια απώλειες 1,4 εκατ.€, ενώ ζήτησε αποζημίωση ύψους 120.000, όταν λύθηκε η σύμβασή του».
Αμυνόμενος ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου απάντησε:
«Ουδεμία πράξη της διοίκησης μου μπορεί να θεωρηθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομη και επιλήψιμη. Όλες οι πράξεις που αναφέρθηκαν έγιναν στο πλαίσιο νομιμότητας. Τα δεδομένα αυτά έχουν καταγραφεί στους δημοσιευμένους ισολογισμούς και ουδέποτε αμφισβητήθηκαν από τις διοικήσεις που τοποθετήθηκαν από την Νέα Δημοκρατία. Επί όλων αυτών έχουν γίνει έλεγχοι τόσο από τις οικονομικές υπηρεσίες της ΤΕΟ Α.Ε. όσο και από τους ορκωτούς λογιστές του ΣΟΛ. Απέναντι σε τόσο διαυγείς πράξεις μόνο η πολιτική κακοπιστία και σκοπιμότητα μπορεί να εξηγήσει όσα επιχείρησε ο Πρωθυπουργός σήμερα στη Βουλή εις βάρος μου και εις βάρος της αλήθειας».
Ακόμα χειρότερα όμως τα πήγε και αποδείχτηκε εντελώς απροετοίμαστος ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου:
«Για όλα Εξεταστική, να τα δούμε όλα, μην κρύβεστε κ. Καραμανλή. Γιατί ο κ. Καραμανλής, τέσσερα χρόνια, δεν φέρνει αυτό το θέμα; Γιατί δεν το φέρνει και το φέρνει τώρα, εν είδει εντυπωσιασμού; Θεατρινισμοί, κ. Καραμανλή. Δεν είναι σοβαρή αυτή η υπόθεση. Εάν είσαστε σοβαροί, φέρτε εσείς αύριο το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής».
Φήμες επιμένουν ότι ο Καραμανλής έχει στα χέρια του ολόκληρο φάκελο με στοιχεία φωτιά που καίνε μεγαλοστελέχη του Πασόκ ενώ αυτή η φωτιά λέγεται ότι ακουμπά και τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΦΩΤΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ..
ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ..
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΑΚ ΟΟΥΤ ΣΤΗΝ
ΔΕΗ,ΚΑΙ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ,
ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ..

ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ

abgerinos είπε...

Καλά το΄άρθρο σουείναιάθλιο. Δεν σε βλέπω να μιλάς για τους φακέλους που βρίσκονται στον εισαγγελέα με ένα σωρό φυντανάκια τις δεξιάς! Για πες από που πήρες την πληροφόρηση για τον Παπανδρέου, ή μήπως ότι θυμάσαι χαίρεσε ή καλύτερα ότι θέλεις γράφεις!

Ανώνυμος είπε...

οι φάκελλοι που λες περιέχουν στοιχεία για φυντανάκια της δεξιάς αλλά περισσότερα είναι τα στοιχεία για τα φυντανάκια του πασόκ

Ανώνυμος είπε...

Από τους 65 που κατηγορούνται για τα ομόλογα Ακρόπολις-Παπαμαρκάκη-Πρινιωτάκη.....οι 58 είναι Πασόκ!!!!!!!!!!!!!