Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007

«ο κ. Παπανδρέου δεν κάνει βήμα χωρίς την παρουσία του κ. Παπακωνσταντίνου».

Οι κακές γλώσσες στο Πασόκ λένε ότι ο πρόεδρος «δεν κάνει βήμα χωρίς την παρουσία του».

Ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται από νωρίς στα κόλπα.
Επί Κοσκωτά ήταν διορισμένος εκπρόσωπος στην Τράπεζα Κεντρικής Ελλάδος, την οποία αγόρασε ο τότε ανερχόμενος τραπεζίτης.
Σήμερα αυτός αποφασίζει για όλα τα ευαίσθητα θέματα -οικονομικά και διοικητικά- του Πασόκ, παρά την αντίθεση επ' αυτού και τους ενδοιασμούς μεγαλοστελεχών του κινήματος.
Αυτός εγκρίνει τις προμήθειες υλικού, τις προσλήψεις, τα έξοδα για τις περιοδείες του προέδρου και των στελεχών, τις πληρωμές των ξενοδοχείων και των υπολοίπων χώρων που συνεδριάζουν τα κομματικά όργανα.....τα πάντα!
Πασόκ και Παπακωνσταντίνου πάνε μαζί από το 1974. Πακέτο βίων παράλληλων. Ο Γιάννης κρατά καλά το Πασόκ. Ξέρει τα πάντα και δεν επιτρέπει σε κανένα να τον απειλεί.
Στενός φίλος και "καθοδηγητής" του Παπανδρέου πάνω από 30 χρόνια τώρα και από το 1993 στο στενό πυρήνα Γιώργου Παπανδρέου και στενός φίλος της Βασούλας Παπανδρέου την οποία και έχει πολλάκις υποστηρίξει προεκλογικά.
Πέρασε από το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας, τον ΟΕΕΚ, τον οργανισμό που ήταν αρμόδιος για την πιστοποίηση των κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης και αργότερα ως ειδήμων πλέον στην υφαρπαγή δημοσίου χρήματος στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, όπου και έλαμψαν οι γνώσεις του, η εμπειρία του και οι ικανότητές του.
Ο Καραμανλής χτύπησε φλέβα. Χτύπησε το στενό πυρήνα Παπανδρέου αλλά και το σύνδεσμο μεταξύ Παπανδρέου και πράσινων τραπεζιτών, οι οποίοι επίσης έλαβαν το μήνυμα. Όλοι ψάχνονται για το ποιος έδωσε τις πληροφορίες στον Καραμανλή. Ο στενός κύκλος Παπανδρέου ερευνά το ενδεχόμενο οι πληροφοριοδότες να ήταν και μέσα από το Πασόκ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συντροφοι
να σαμποταρουμε το συνεδριο της
δεξιας..
καψτε την ελλαδα,φωτιες παντου,
τα καναλια να δειχνουν την ελλαδα
να καιγεται και η κυβερνηση να
ασχολειται με το συνεδριο.

καχριμακης

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ-ΜΜΕ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΤΡΟΤΣΚΥ