Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

Έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων για τις ΜΚΟ.

Σπείρες, κλέφτες, Σικελοί, λωποδύτες, μαϊμούδες, αρπακτικά και απατεώνες
κατασκεύαζαν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-μαϊμού και ο Γ. Παπανδρέου τους τροφοδοτούσε, χρηματοδοτούσε και υποστήριζε οικονομικά με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Ο τρόπος που μοίραζε το χρήμα αφειδώς, αποδεικνύει τη λογική της κατασπατάλησης και διασπάθισης που ο πρόεδρος του Πασόκ, έχει απέναντι στο δημόσιο χρήμα.
Χάθηκαν πολλά λεφτά Γιώργο με τις ευλογίες σου!
Θα μπει άραγε εισαγγελέας στην υπόθεση; Οι πληροφορίες λένε ναι εισαγγελέας θα ερευνήσει το πάρτυ που είχαν στήσει ΜΚΟ και Παπανδρέου με το δημόσιο χρήμα.
Σε μαϊμούδες μοίραζε το δημόσιο χρήμα ο πρόεδρος.
Μπορεί ο Γιώργος να φέρει πίσω τα κλεμμένα;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
Στις 8 Δεκεμβρίου 1998, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Παπανδρέου απέστειλε στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ο.Κ.Ε.) το Σχέδιο Νόμου με θέμα “Ρύθμιση Θεμάτων Διμερούς Κρατικής Αναπτυξιακής Βοήθειας και Συνεργασίας προς τρίτες χώρες, καθώς και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλες συναφείς διατάξεις”, προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί του Β’ Κεφαλαίου με τίτλο “Εθνική Πολιτική Αναπτυξιακής Συνεργασίας - Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις”.

Στην παρ. 2 εδ. α του άρθρου 19 αναφέρεται ότι η Υ.Δ.Α.Σ. του ΥΠΕΞ είναι αρμόδια για τη χρηματοδότηση των δράσεων ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής [προφανώς και επισιτιστικής, αν και δεν αναφέρεται] βοήθειας. Όμως, στο άρθρο 14 αναφέρεται ότι τα προγράμματα που υλοποιούν οι Μ.Κ.Ο. χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό μέσω των αρμοδίων φορέων υλοποίησης προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας. Δεν είναι σαφές ποιος χρηματοδοτεί τελικά την αναπτυξιακή βοήθεια που παρέχουν οι Μ.Κ.Ο., το ΥΠΕΞ ή και οι αρμόδιοι φορείς υλοποίησης προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας; Η διάταξη αυτή θα πρέπει να επαναδιατυπωθεί.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ προβάλλεται, ακόμη και από κάποιους αντιπάλους, σχεδόν σαν άρτι αφιχθείς εκ του υπερπέραν, αμέτοχος παντός σκανδάλου, μειωμένης νοημοσύνης βέβαια, αλλά με ειλικρινή διάθεση να πλήξει τη διαπλοκή. Τα βαρίδια λέει δεν τον αφήνουν. Αυτά τα παραμύθια καιρός είναι να τα παραιτήσουν και οι ελεγκτικές αρχές να στραφούν στις απάτες του ίδιου του ΓΑΠ.
Τον Ιανουάριο του 2002, ο Ζαφειρόπουλος παραιτήθηκε από υφυπουργός εξωτερικών εξαιτίας ύποπτων κολοσσιαίων παροχών του ΓΑΠ σε ΜΚΟ. Ήλπισα πως δεν θα υπάρξει διάδοχός του, χωρίς να εξετάσει πρώτα τι συμβαίνει, για να μη βρεθεί μπλεγμένος άθελά του σε ατασθαλίες. Προτάθηκε όμως ο Συνταγματολόγος! Α. Λοβέρδος και έσπευσε τρεχαπετάμενος στη μάσα. Όλα κουλουλωμένα κι ο Ζαφειρόπουλος μουγκός.
Εξάλλου, στις 22-1-01, στη συνέντευξη τύπου του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Ρέππα, ο δημοσιογράφος Σταματόπουλος τον ρώτησε: "Εσείς έχετε δώσει κονδύλια του υπουργείου Τύπου σε συγγενείς σας;" Εννοώντας, όπως είχε δώσει ο ΓΑΠ. Έγινε βέβαια το σχετικό μπάχαλο. Η αποκάλυψη ποια ήταν. Ότι ο ΓΑΠ έδωσε χρήματα "σε ένα ίδρυμα και σε μια άλλη οργάνωση, στη μία από τις οποίες είναι η μάνα του και στην άλλη η αδελφή του."
Μια άλλη οδός κλοπής δημοσίου χρήματος είναι οι θέσεις Συμβούλων. Ο Νίκος Παπανδρέου, ο αδελφός του ΓΑΠ, ήταν λέει Σύμβουλος του Σηφουνάκη όταν διατελούσε υπουργός Αιγαίου. Μπορεί να μας πει κανείς τι ωράριο είχε, τι συμβούλευε και κυρίως πόσα ενθυλάκωνε; Με τις συμβουλές του εκχωρήθηκαν κυριαρχικά μας αιγιακά δικαιώματα στους Τούρκους; Σίγουρο αποτέλεσμα της συνεργασίας πάντως είναι η ανάδειξη του Σηφουνάκη σε Ευρωβουλευτή.
Εκτός από Σύμβουλος του Σηφουνάκη, ο αδελφός Νίκος κατείχε και άλλες θέσεις. Όλα αυτά θα ελεγχθούν κάποτε;
Χθόνιος

Ανώνυμος είπε...

το αμερικανικό concept των ΜΚΟ (Non Governmental Organizations) το εισήγαγε ο γιωργάκης στην Ελληνική πολιτική ζωή.

Ένας απλός και εύσχημος τρόπος να διοχετεύει χρήματα σε δικούς του ανθρώπους

Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις δε, όπως της ΜΚΟ των Βαλλιανάτου και Ηλία (γιού του πρώην υπουργού της Χούντας), "έκραξαν" την Ελλάδα στα διεθνή φόρα για παραβίαση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Ανώνυμος είπε...

Σχοινί και παλούκι για όλους τους συμμετέχοντες στη διακομματική μάσα των ΜΚΟ που λάνσαραν Γιωργάκης/Λοβέρδος/Λόντος/Μπεγλίτης και λοιποί αμερικανοτραφείς απάτριδες νεοταξίτες εθνοπροδότες!

Τον σκασμό έχει φάει και συνεχίζει να τρώει η πουστοΒιαλλιανάτα για να ασχολείται με μαλακίες που δεν απασχολούν κανέναν (όπως το human trafficking και τα δικαιώματα των δήθεν "εθνικών μειονοτήτων"), και μάλιστα για να δικαιολογήσει τη "δουλειά" της καταγγέλει την ίδια της τη χώρα (η οποία την πληρώνει!) σε διεθνή φόρα για "παραβιάσεις"! ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΓΟΥΔΟΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειναι ολοι τους...ενα ματσο σκατα...

Ανώνυμος είπε...

καιρος ηταν να αντιδραση"αργοσχολος"
της ραφηνας.
του την επαιφταν τρια χρονια,
μακηδες,καχριμακηδες,εκδοτικες παραγκες,τηλεφασιστες,
κουκουλοφοροι κυπατζηδες,εμπρηστες,
κτλ...και δεν αντιδρουσε..
δεν ειχε αλλη επιλογη..
τον εφθειραν οι τραμπουκοι σιγα σιγα.
αποφασισε να σηκωσει το γαντι..
και να ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
δηλαδη να τους γαμηση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ
ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.
ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΠΟΥ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕΞΙΑ.
ΕΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ
ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ,ΘΑ
ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε

Εφόσον ο Καραμανλης επέλεξε να παίξει το παιχνίδι των σκανδάλων ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.

Περιμένετε τις επόμενες εβδομάδες.

κοκκαλης-μακης-καχριμακης-κυπ

Ανώνυμος είπε...

ολος ο διαπλεκομενος υποκοσμος ειχε
το θρασος να κανει τον τιμητη στον
εκλεγμενο πρωθυπουργο της χωρας.
ηλθε η ωρα να κυβερνηση και να τους
μιζαρει..με ισοβια.