Σάββατο 7 Ιουλίου 2007

η "συμμετοχική παπαγαλία" του σχιζοφρενή οικοδόμου με το πριόνι.

Στο παρελθόν σνόμπαρα όρους όπως η "ηλεκτρονική δημοκρατία", η "συμμετοχικότητα", η "κοινωνία των πολιτών" και η "κοινωνική λογοδοσία" που συχνά-πυκνά χρησιμοποιεί στις ομιλίες του ο ΓΑΠ (ναι, ο blogger, ντε) και αμολάνε καμμιά φορά στα μουλωχτά μερικοί της δεξιότερης πτέρυγας του ΣΥΝασπισμού. Μου φαινόταν ένα μάτσο αοριστολογίες και μπούρδες βγαλμένες από κάποιο φανταστικό μέλλον που υπήρχε μόνο στο κεφάλι τους. Δεν καταλάβαινα.

Τις τελευταίες μέρες πρόσεξα αυτήν την κίνηση δικτυακού ακτιβισμού εναντίον του Βύρωνα Πολύδωρα. Είναι κάτι τύποι -μεταξύ των οποίων και μερικοί δεδηλωμένοι "αριστερούληδες"- που πάνε να του κάνουν προσπέραση απ' τα δεξιά κατηγορώντας τον για ό,τι κατηγορεί η αντιπολίτευση την εκάστοτε κυβέρνηση: ανικανότητα, απαξίωση των θεσμών, αλαζονεία, αναξιοπιστία, μη σεβασμό προς τον πολίτη, κλπ.

Τώρα πια κατάλαβα. Στη συμμετοχική δημοκρατία συμμετέχεις παπαγαλίζοντας την αντιπολιτευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ. Κι εκεί που δεν ήσουν παρά πέφτουλας του IRC, έχεις με μιας αναβαθμιστεί σε οργανικό blogger. Γουάου.

Λογοδότησε ρε.....αν δεν είσαι ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όποιος δε "συνεργάζεται" με το Πασόκ είναι εχθρός του λαού και της δημοκρατίας.