Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Οι Κλουζώ του διαδικτύου, ο Καρχιμάκης και ο Αδόλφος Χίτλερ.

Πριν λίγες μέρες, αποκαλύφθηκε ότι έγινε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του διευθυντή του γραφείου του κ. Αλογοσκούφη, του κ. Νικολαρόπουλου. Η έρευνα διετάχθη έπειτα από ανώνυμη επιστολή προς τον κ. Σανιδά που συσχέτιζε τον κ. Νικολαρόπουλο (χωρίς να τον κατονομάζει!) με το σκάνδαλο των ομολόγων και η οποία φυσικά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Τέτοιο πράγμα έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Κατά τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε δηλαδή να στείλουμε ανώνυμες επιστολές, στον Εισαγγελέα, χωρίς να έχουμε κανένα στοιχείο, που να αφορούν όπλα στο σπίτι του Καραμανλή, ναρκωτικά στο σπίτι του Παπανδρέου, παιδεραστία στο σπίτι του Αλαβάνου και ο δολοφόνος με το τσεκούρι στο σπίτι της Αλέκας…..ωραίος κόσμος!

Έτσι λειτουργούσαν και οι προπαγανδιστές του Χίτλερ. Χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο έστηναν ολόκληρους μηχανισμούς προπαγάνδας με στόχο να εξαφανίσουν από το προσκήνιο ανθρώπους που απλά δεν γούσταραν πολιτικά ή για να υποβοηθήσουν τα πολιτικά τους σχέδια. Τότε έστηναν στις τελευταίες σελίδες των χιτλερικών εντύπων τα εκτελεστικά αποσπάσματα της εκκαθάρισης της κοινωνίας. Όποιος ήταν εμπόδιο στα εξουσιαστικά τους σχέδια «λερώνονταν», «κατηγορούνταν» χωρίς κανένα στοιχείο και οι περιφερόμενοι οπαδοί, τα μπουλούκια του εθνικοσοσιαλισμού έπιαναν το μήνυμα. Έκαναν τη δουλειά τους με επιτόπια λαϊκά δικαστήρια στο όνομα του Αδόλφου! Καθάριζαν την κοινωνία από τα αντιναζιστικά «καθάρματα» και από τα «μιάσματα»!

Στην περίπτωσή μας το σκηνικό είναι διαφορετικό αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Επειδή δε σε γουστάρω ρε Αλογοσκούφη εσύ και όποιος έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί σου είναι αρχικλέφτης, αρχιλαμόγιο, Ρεγκούζας, απατεώνας, κακούργος, νονός, Σικελός, σπείρα, βουτηγμένος στα σκάνδαλα, σκανδαλιάρης, σκανδαλοποιός, τραβεστί Πάολα…..θα δεις ρε αλήτη τι σου ετοιμάζουμε, θα το πάρεις το δώρο σου….Ένα δώρο αύριο στο Γ. Αλογοσκούφη! Ακριβώς η ίδια λογική και φρασεολογία με τις τελευταίες σελίδες των χιτλερικών «εκτελεστικών» εντύπων!

Ο «ανώνυμος» εθελοντής στόχευε ακριβώς στη σπέκουλα και τη χειραγώγηση της είδησης. Και το χειρότερο ο ίδιος ο Παπανδρέου είχε προαναγγείλει τις ευθύνες στενού συνεργάτη του Αλογοσκούφη που σύντομα θα αποκαλυφθούν ενώ ήξερε πολύ καλά ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης δεν είχε καμία ευθύνη με ότι του «κατασκεύασε» ο Καρχιμάκης!
Έγινε όμως η ντόμινο σπέκουλα από τον Καρχιμάκη, τους Κλουζώ του Καρχιμάκη, τους εθελοντές του διαδικτύου και τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ που κατά τον Παπανδρέου ελέγχονται από την Κυβέρνηση! Έγινε σπέκουλα σε ένα γεγονός που η έρευνα είχε ήδη αποδείξει ότι δε στέκει και ότι ο άνθρωπος που «κατηγορείται» δεν έχει καμία σχέση με σκάνδαλο!
Για την κατάντια της πολιτικής μας εξαιτίας της Καρχιμακικής αλητείας έχει τεράστιες ευθύνες ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου. Αυτός άφησε αμολυτό το «σαΐνι», τον «Κλουζώ», τον «Σέρλοκ Χολμς» να σπέρνει παντού ζιζάνια λάσπης και βρωμιές ασαφών καταγγελιών μέσω της τελετουργίας εκατοντάδων επερωτήσεων που σχεδόν όλες έχουν διαψευστεί πανηγυρικά αλλά εντωμεταξύ έχουν επιτελέσει την εθνικοσοσιαλιστική τους ωφελιμότητα.

Και ο Καρχιμάκης από τον εθνικοσοσιαλισμό κράτησε μόνο το "σοσιαλισμό" αλλά στη μεθοδολογία και πρακτική παρέμεινε ίδιος.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.greekalert.com/2007/07/to-2.html δειτε αυτο

Ανώνυμος είπε...

Κάνε κλικ εδώ για να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου να περάσει όμορφα Χριστούγεννα!!! Κλικ κλικ Σε χρειάζομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ψηφοφόρος του Νομού Λασιθίου όπου θέτει υποψηφιότητα ο εν λόγω κ. Μιχ. Καρχιμάκης. Ουσιαστικά έργο στο Νομό δεν έχουμε δει επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Συνήθως οι κομματικές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λασιθίου κρίνονταν στο κατά πόσο καταφέρνει ο κάθε βουλευτής να έχει προσβάσεις στο υπουργείο Εθν. Άμυνας για να πετύχει καμιά μετάθεση φαντάρου (που κι αυτές είναι νομοθετικά προγραμματισμένες, αλλά τέλος πάντων). Αλλά ποιοί εκλέγουμε τέτοιους βουλευτές; Εμείς οι ίδιοι φταίμε!

Μ.Γ.Μ.
Δικηγόρος
Κρήτη

Ανώνυμος είπε...

Όχι στη βία. Στην Αργεντινή είχαν κάψει τα σπίτια τών βουλευτών. Όχι στη βία. Προσοχή μην γίνουν τίποτα παρόμοια κι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

еaсh time i used tо rеaԁ ѕmaller articles or reviews ωhich also сlear
their motive, and that is аlsο happening wіth this article ωhich Ӏ am
reading at this place.

Feel free to surf to my pаgе :: bird flu