Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

Μας κοροϊδεύει ο Γ. Παπανδρέου;

Σήμερα μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στο Αιγάλεω ο Γ. Παπανδρέου και τι είπε; Προσέξτε:

"Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το γρηγορότερο γιατί έχει κάνει καθημερινή πρακτική τη συκοφαντία και τη λασπολογία κατά των αντιπάλων της και γεμίζει τη δημόσια ζωή με το δηλητήριο του συμψηφισμού. Είναι μια ετοιμόρροπη κυβέρνηση και οι ετοιμόρροποι θα καταρρεύσουν κάτω από το βάρος των σκανδάλων των ομολόγων".
Ο άνθρωπος που περιφέρεται ανά την Ελλάδα και τώρα επί τρεις μήνες μόνο υβρίζει, εμπαίζει, αοριστολογεί, κατασυκοφαντεί χωρίς κανένα στοιχείο ή με ψευδή στοιχεία κατηγορεί τώρα την Κυβέρνηση αυτά που ο ίδιος είχε αναγάγει σε καθημερινή πρακτική του. Χωρίς να ντρέπεται και χωρίς ίχνος τσίπας επάνω του, με ξεδιάντροπο θράσος και ατέλειωτη λάσπη, συνεπικουρούμενος από τους νταβατζίδικους μηχανισμούς και το σκληρό ντόπιο κατεστημένο.
Αλλά επειδή πρέπει να βλέπουμε και πίσω από τα λεγόμενα, μήπως τώρα βλέπει τον λάθος λασπώδες και πολύ κατηφορικό δρόμο που είχε πάρει και άρχισε την ανηφόρα; Τώρα φοβάται τα χαρτιά που έχει μαζέψει ο Καραμανλής και άρχισε τις ηθικολογίες; Τώρα μετά από τρεις μήνες ανήθικης αντιπολίτευσης ζητά να ξεχάσουμε τις κλοπές και τις λαμογιές των Κυβερνήσεών τους και την αποκάλυψη της αλήθειας την αποκαλεί συμψηφισμό; Τι θα πει συμψηφισμός κατά Παπανδρέου; Να πετά ο ίδιος ότι υβριστική κοτσάνα του κατέβει......και οι άλλοι να του γυρίζουν και το άλλο μάγουλο αντί να του τρίβουν στη μούρη τα εγκλήματα του παρελθόντος; Τον πονάει η αλήθεια, τον πληγώνει η αποκάλυψη της αλήθειας ή μας κοροϊδεύει;
Εάν μας κοροϊδεύει εν αγνοία του, τότε είναι για τα πανηγύρια
Εάν όμως μας κοροϊδεύει εις γνώσιν του, τότε είναι επικίνδυνος.....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala sas kanei, giati eiste gia ton poutso... entaxei dexioulika fasistoeidi rapanakia?

Ανώνυμος είπε...

Παπανάκια για την όρεξη....φασιστοπασοκάκια******

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Δημοκράταρος αυτός ο πρώτος ανώνυμος.... Έτσι πασοκάκια... δείξτε την ποιότητά σας...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μη κόσμιες εκφράσεις.
τους καίει που τους καίει η σημερινή πολιτική κατάσταση τους μπλεγμένους σε όλων των λογιών τα σκάνδαλα, τους βρίζετε και εσείς.
Το μόνο που έχει να κάνει ο ελληνικός λαός πλέον είναι να περιμένει λίγο ακόμα να γίνει και η προανακριτική, και μετά να τους ξεφορτωθούμε μια και καλή.
Γιατί δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να παραγράψουμε όλα τα ανομίματα που έχουν διαπράξει την τελευταία πενταετία, την πενταετία που μας πήγε τόσο πίσω.
Μπορεί και κάποιοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να διέπραξαν παράνομες πράξεις, αλλλά στην πορεία αποδείχθηκαν ερασιτέχνες μπροστά σε αυτούς τους "επαγγελματίες λαμόγια".
Απορώ πως δεν το βλέπουν και οι υποστηρικτές τους.

Ανώνυμος είπε...

6 χρόνια μετά δεν άλλαξε τίποτα στη χώρα..

Ένα blog για οικονομικά:

http://ecognomy.blogspot.gr

Θα εκτιμούσα το feedback:)