Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

Αλαβάνος:ο νονός της Αριστεράς Μαφίας του Πασόκ!

Για να υπερασπιστεί ο Αλαβάνος, το κόμμα του, το Πασόκ και τον αρχικλεφταρά Παπακωνσταντίνου, ξεπέρασε τα όρια της ευπρεπούς φρασεολογίας που υποτίθεται πρέπει να έχουν μέσα στη Βουλή και ξεσπάθωσε ο νονός της Αριστεράς με τα 11 διαμερίσματα. Που τα βρίσκουν αυτοί της προοδευτικής Αριστεράς τόσα διαμερίσματα, δεν ξέρω! Μήπως έχει κάτι να κάμει με Μπόμπολα;

Στην πραγματικότητα το παιχνίδι ήταν στημένο μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Α. Αλαβάνου και Μπόμπολα. Στόχος της μαφιόζικης συμπεριφοράς Αλαβάνου δεν ήταν ο Πρωθυπουργός αλλά η «μαφιόζικη προστασία» της πέτρας του 'σκανδάλου Παπακωνσταντίνου' που δεν είναι άλλη από τη Βάσω Παπανδρέου.

Μέρες τώρα η Βασούλα ζητούσε πλήρη κάλυψη από τον πρόεδρο, αλλά επειδή ο ίδιος βρίσκονταν σε δύσκολη θέση, το καρτέλ της παραπληροφόρησης ζήτησε από τον Αλαβάνο να υπερασπιστεί την «Κόζα Νόστρα» Βάσω Παπανδρέου που έχει προσφέρει πολλάκις τις υπηρεσίες της στο θαυμαστό καινούριο κόσμο των νταβατζήδων. Γιατί φυσικά η αρχισκανδαλάρα Παπακωνσταντίνου στο βάθος δαχτυλοδείχνει την αρχισκανδαλιάρα Βασούλα μαζί με άλλα άξια εισαγγελικής ερεύνης σκάνδαλα.

Γι’ αυτό ο νονός της Αριστεράς υπερασπίστηκε με πάθος το αρχιλαμόγιο Παπακωνσταντίνου….που έχει φάει λέει κάτι ψίχουλα από το δημόσιο χρήμα! Ψίχουλα τα λένε τώρα!

«Καιγόντουσαν τα δάση και ήρθε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός να εκτελέσει ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ηθικά και πολιτικά» υποστήριξε ο αρχινονός της Αριστεράς του Πασόκ ταυτισμένος με τη γραμμή που δίνει ο Μπόμπολας στον υπόκοσμο του Πασόκ! Ποτέ όμως δεν τον πείραξαν οι λεκτικές βαρβαρότητες του Γιωργάκη και τα εγκλήματα των στελεχών του Πασόκ για τα οποία παραδόξως ζητάει και τα ρέστα στο όνομα των νταβατζήδων!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πομπώδης λόγο+ ύβρεις= βλακώδη επιχειρήματα.
Πού σπούδασες, παιδί μου, για να δώσω συγχαρητήρια στους δασκάλους σου για το πτυχίο που σου δώσανε;

sago είπε...

πειράχτηκαν τα φασιστοπασοκικά σου γονίδια;
Ο λόγος είναι ακριβώς "κατασκευασμένος" από διάφορους λόγους του Παπανδρέου και του Αλαβάνου...απλώς άλλαξα τη σειρά των λέξεων για την οικονομία των δικών μου επιχειρημάτων.
Άρα να ρωτήσεις το Γιωργάκη και το Αλεκάκι που σπούδασαν..αν και έχω έτοιμο άρθρο για τις "σπουδές" του Γιωργάκη και κυρίως για τα μεταπτυχιακά του!
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ο Γιωργάκης χρησιμοποιεί:
πομπώδη λόγο+ύβρεις=βλακώδη επιχειρήματα......thanks για το επιχείρημα που μου έδωσες θα το χρησιμοποιήσω σύντομα..

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνακίστικη απάντηση.
Από πού συμπέρανες ότι έχω φασιστοπασοκικά γονίδια, μεγάλε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ MOY;
Εγώ μίλησα για το δικό σου λόγο και την έλλειψη των δικών σου επιχειρημάτων;
Ίσα ίσα , θα 'λεγα, ότι ο λόγος σου και γενικότερα το blog σου στάζει μια παρωχημένη αντίληψη παρέμβασης στα πολιτικά πράγματα.
Ξεκόλλα, παλικάρι μου, από τη δεκαετία του '80. Είμαστε πια στο 2007!

sago είπε...

Κυριολεκτώ ότι χρησιμοποιώ εκφράσεις των λόγων Παπανδρέου-Αλαβάνου και κάποιων υποστηρικτικών προς αυτούς άρθρων. Φαίνεται απίστευτη η ποιότητα και το ήθος των εκφράσεών τους έτσι;
έπειτα δεν είναι μόνος ένας εδώ μέσα! Είμαστε αρκετοί γι' αυτόκαι υπάρχει διαφορά στον πολιτισμόκαι την πολιτική των διαφόρων άρθρων.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!

Ανώνυμος είπε...

Epitelous kapoio xazoi pou psaxnoun nohma sthn blakeia tous.. paije eleu8era me ta koubadakia sou alla krata thn lasph gia esena

A