Πέμπτη 31 Μαΐου 2007

O πρόεδρος Γιώργος έβαλε χέρι στον Πάγκαλο.

Πριν λίγες μέρες μιλώντας ο Θόδωρος Πάγκαλος, ως υπεύθυνος Εξωτερικών και Άμυνας του Πασόκ, σε εκπομπή της ΕΡΤ, είπε για την εξωτερική μας πολιτική:

"Το μεγάλο ντοσιέ της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας δίνει την ευκαιρία να συμπλεύσουμε σε σειρά θεμάτων. Πως εγώ ν' αρχίσω να βρίζω τη Ντόρα, διότι κάνει πολιτική επί της οποίας συμφωνώ";

Οι δηλώσεις αυτές εξόργισαν την αυλή του προέδρου, η οποία και ζήτησε εξηγήσεις από το βουλευτή του Υπολοίπου Αττικής, από το 1981, παρακαλώ.
Το "Ιερό Εξεταστήριο" του προέδρου, θεώρησε τις δηλώσεις Πάγκαλου, ως διαφοροποίηση από τον "ορθό προεδρικό λόγο" και απαίτησε "πράξεις" μετανοίας.
Γι' αυτό σήμερα 33 βουλευτές του Πασόκ με επικεφαλής τον Πάγκαλο , κατέθεσαν επερώτηση , προς τη Ντόρα Μπακογιάννη «για τα αδιέξοδα στα οποία οδηγείται η χώρα στα θέματα εξωτερικής πολιτικής». Επικρίνουν την κυβέρνηση για «απραξία» και κάνουν λόγο για «επικοινωνιακή διαχείριση» της πραγματικότητας. Και υποστηρίζουν ότι στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και στο Κυπριακό, η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να λύσει το πρόβλημα!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oι αλλοδαποι που συνθετουν το PASOK ηδη αρχισαν να τα χανουν και να διασπωνται.
Προς οφελος της Ελλαδος!