Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Παίρνει τα "μάτια της" η Έλλη Στάη και φεύγει από το Mega. (;)

Σύννεφα στη συνεργασία Έλλης και Mega. Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά από την ημέρα της αποπομπής Τσιτουρίδη, οπότε η Έλλη δεν παρίσταντο στο δελτίο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της Έλλης λήγει με το πέρας της τηλεοπτικής σαιζόν. Δεν είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει στον ίδιο σταθμό, οπότε και ψάχνεται για το μέλλον της.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στο Mega. Πληροφορίες την θέλουν να έχει κλείσει Sky, όπου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο μαζί με τον Παπαχελά.
Από τους μετόχους του Mega, ο Βαρδινογιάννης δε θέλει να τη βλέπει ζωγραφιστή. Ολόψυχα φυσικά την στηρίζει ο Ψυχάρης του Λαμπράκη. Η πλευρά όμως Βαρδινογιάννη φαίνεται έχει πάψει να παραμένει σιωπηλή και εκφράζει ανοιχτά τις διαφωνίες της.
Άλλες πάλι πληροφορίες θέλουν την Έλλη να στρατεύεται στο Πασόκ και να έχει κλείσει θέση στο Επικρατείας, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα χρέη εκπροσώπου τύπου. Εδώ όμως αντιδρά η πλευρά Λαμπράκη, λόγω Ευθυμίου. Ο Λαμπράκης ζορίστηκε να χώσει τον Ευθυμίου στην κλίκα Παπανδρέου και τώρα δεν θα επιτρέψει να καταστραφεί η εκπροσώπηση των συμφερόντων του, στην αυλή του Παπανδρέου. Η τοποθέτηση Ευθυμίου στον κεντρικό πυρήνα λήψεως αποφάσεων στο Πασόκ είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής των διαπλεκομένων συμφερόντων και δεν θα επιτραπεί σε καμμιά Έλλη να ανατρέψει τις υφιστάμενες ισορροπίες.
Εξάλλου πολλοί στο Πασόκ ακούνε Έλλη και τρέχουν γιατί πιστεύουν ότι η πρόσφατη συνέντευξη Παπανδρέου στην Έλλη ήταν αποτυχημένη και καθόλου κολακευτική για τον πρόεδρο και γι' αυτό ρίχνουν τις ευθύνες στην ίδια την Έλλη που θεωρούν ότι έστησε παγίδα στον αρχηγό. Αυτοί συμβουλεύουν τον Παπανδρέου να κρατήσει τις αποστάσεις του από τα μάτια της Έλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: