Τρίτη 29 Μαΐου 2007

Πάλι "Macedonia" η FYROM σε ιστοχώρο του ΠΑΣΟΚ!!!

"Σας καλωσορίζουμε στο site των στελεχών της Επιμόρφωσης Β. Ελλάδας του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το site αυτό φτιάχτηκε για να βοηθήσει το έργο των συμβουλίων επιμόρφωσης και φυσικά να πληροφορεί το κοινό για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης και για τους κύκλους μάθησης που γίνονται στην Β. Ελλάδα".

Αυτό είναι το καλωσόρισμα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Βορείου Ελλάδας, στο οποίο μπορεί και να εγγραφεί όποιος το επιθυμεί.

Στην φόρμα όμως που συμπληρώνει κάποιος για να εγγραφεί, επιλέγοντας την χώρα μεταξύ των άλλων υπάρχει και η "Macedonia"!!!

Και καλά στο site του διπλωματικού γραφείου του Γ.Α.Π. στον σάλο που προκλήθηκε είπαν ότι δεν ήταν δική τους ευθύνη. Εδώ όμως;

Τέτοια "επιμόρφωση" παρέχουν στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στη Βόρειο Ελλάδα (δηλαδή στη Μακεδονία);

Είναι απαράδεκτο για ένα Πρόεδρο κόμματος που έχει μάλιστα διατελέσει και Υπουργός Εξωτερικών, να αντιμετωπίζει ελαφρά τη καρδία τέτοια γεγονότα.

Να επισημάνουμε ότι ούτε στις σελίδες του διπλωματικού του γραφείου έχει γίνει κάποια παρέμβαση, παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε. Συνεχίζουν να φιγουράρουν τα άρθρα με την χρήση του ονόματος "Macedonia".

Link στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης, αλλά και του greekalert που εντόπισε την ιστοσελίδα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω σήμερα το διόρθωσαν. Άρα έχουν κάποια αντανακλαστικά στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι όμως ασυγχώρητοι που πέφτουν αυτοί του Πασόκ, συνεχώς στα ίδια λάθη.
Μήπως όταν ξανακυβερνήσουν θα κάμουν πάλι τα ίδια λάθη;

Ανώνυμος είπε...

Επιπολαιότητα και πάλι...