Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Ξαφνικά ο μεγαλοαπατεώνας Παπαμαρκάκης έγινε αξιόπιστος από τους νταβατζήδες.


Ο μεγαλοαπατεώνας Παπαμαρκάκης, ένα γνήσιο τέκνο της σκοτεινής πλευράς του Πασόκ : ψεύτης, κλέφτης και λωποδύτης, αναδεικνύεται σιγά σιγά, από τους νταβατζήδες, σε αξιόπιστο μάρτυρα στην απάτη που έστησε μαζί με τον Πρινιωτάκη σε βάρος της Κυβέρνησης και των Ασφαλιστικών Ταμείων, που σημειωτέον τα ίδια περίπου κόλπα, με μικρές παραλλαγές κάθε φορά, έκαναν δέκα χρόνια τώρα.

Σύντομα βέβαια θα έρθουν στο φως στοιχεία που αποδεικνύουν τις ύποπτες διασυνδέσεις Παπαμαρκάκη - Πασόκ και γι’ αυτό οι νταβατζήδες προετοιμάζουν το έδαφος για να μεταλλάξουν τον αγαπημένο τους σύμβουλο σε αξιόπιστο και φερέγγυο «μάρτυρα-κατήγορο» στην υπόθεση των ομολόγων. Την πάτησαν με τον Πρινιωτάκη που αποδείχθηκε «χορηγός» διαφόρων εκδηλώσεων ΠΑΣΠ και προλειαίνουν το έδαφος για ανάλογες και χειρότερες αποκαλύψεις που αφορούν τον Παπαμαρκάκη σε φόντο Πασόκ.
Από γαλάζιοι όμως χρηματιστές και γαλάζιοι απατεώνες άρχισαν να κιτρινίζουν και ως γνωστόν γαλάζιο και κίτρινο ....βγάζει πράσινο. Στην πραγματικότητα ο πρασινισμός των απατεώνων τρομάζει τους νταβατζήδες. Γι’ αυτό βάζουν από τώρα τους πληρωμένους κονδυλοφόρους να μεταλλάξουν τους απατεώνες Παπαμαρκάκη και Πρινιωτάκη και να τους μετατρέψουν σε αγωνιστές επενδυτές που παλεύουν για το καλόμας πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: