Τρίτη 22 Μαΐου 2007

πήξαμε στα συνέδρια Πασόκ.....ποιός πληρώνει τη ζημιά;



Για ένα συνέδριο Πασόκ , γίνεται άνω κάτω η Αθήνα κατ' εξακολούθησιν.

Πριν όμως το συνέδριο έχουμε λέει προσυνέδρια, συμβούλια, διασκέψεις, συνδιασκέψεις και ειδικευμένες συναντήσεις. Κάθε φορά γεμίζει η Αθήνα με ατέλειωτο χαρτομάνι που παρέχεται δωρεάν από τους νταβατζήδες Μπόμπολα και Λαμπράκη με τα τεράστια εκτυπωτήρια που διαθέτουν και το χαρτί τύπου που επίσης οι ίδιοι διακινούν.

Τόσο χαρτί παράγεται που δε μένει τοίχος και κολώνα χωρίς να πρασινίσει. Δεν υπάρχει ένας σηματοδότης χωρίς την αφίσα του. Τοίχος δεν έμεινε "όρθιος"...πρασίνισε με το ζόρι και με τις ευλογίες και χορηγίες των αγαπητών νταβατζήδων. Τόσο χαρτί, μόνο σε προεκλογική περίοδο βλέπει η Αθήνα.

Μετά σου λέει ο Γιωργάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός για να κάμει αναδιανομή πλούτου και να φορολογήσει την πλουτοκρατία.

Η πλουτοκρατία και η νταβάτζα όμως στηρίζει Γιωργάκη. Με τόση στήριξη πως θα βάλει το χέρι στην τσέπη; Τώρα στηρίζουν με δις το Γιωργάκη για να τα πάρουν μεθαύριο περισσότερα. Όχι και να δώσουν;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο συνέδριο Πασόκ ο Κουλούρης πήγε απρόσκλητος γιατί προσδιορίζει τονεαυτό του, ως ιστορία του κινήματος.
Πιστεύει ότι πριν βγει στο μπαλκόνι ο Παπανδρέου «τον κολιταζε στα μάτια για να πάρει θάρρος.»
Πάντως ο κύκλος ΓΑΠ ....Δαμανάκη-Ανδρουλάκης-Μπίστης....όταν βρίσκονται μαζί με τον πρόεδρο τον αποκαλλούν μαφία, ανέκδοτο και Δον Κορλεόνε.
Αυτό σημαίνει ότι ο Κουλούρης δενέχει καμμια ελπίδα επιστροφής στο Πασόκ....κατά ΚΚΕ τον βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Στη Δήμητρα, οι υπεύθυνοι του συνεδρίου έστειλαν πρόσκληση, στην Αγράμπελης 3, Εκάλη.
Στην Εκάλη όμως δεν υπάρχει τίποτα τώρα, μόνο γκρεμίσματα. Άραγε έπιασε το υπονούμενο η Δήμητρα;
Τη νέα διεύθυνση της Δήμητρας φυσικά και γνωρίζει το διευθυντήριο του Πασόκ αλλά δεν έκαμε χρήση αυτής απλά μπας και δε λάβει την πρόσκληση....μπας και γλυτώσουν από αυτή.