Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

Καθαρό το «όχι» του Κωνσταντόπουλου στον Παπανδρέου.

Μεθόδευσαν τα παπαγαλάκια του Πασόκ, δήθεν συμμετοχή στο επικρατείας Πασόκ του Κωνσταντόπουλου. Το έπαιξαν σε πολλά μέσα και με διάφορους τρόπους.

Όντως έγιναν προτάσεις στον Κωνσταντόπουλο και υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, στις οποίες όμως από την αρχή ο Κωνσταντόπουλος διατύπωσε τις αντιρρήσεις του και είπε στους μεσάζοντες : όχι ευχαριστώ. Η απουσία του μάλιστα από το προγραμματικό συνέδριο του Πασόκ ήταν ηχηρότατη απάντηση.

Ο κύριος λόγος άρνησης του Κωνσταντόπουλου είναι ο απαξιωτικός τρόπος που αντέδρασε στην υποτιθέμενη υποψηφιότητά του, για την προεδρία της δημοκρατίας, ο Παπανδρέου που ήταν και προσβλητικός και αγενής προς το πρόσωπό του. Την ίδια στιγμή τα μέσα που τώρα τον λιβάνισαν, τότε ασχολούνταν με τα προσωπικά του και οικογενειακά του.

Γιατί όμως υπήρξε θέμα;

Η αλήθεια είναι ότι και ο Καραμανλής την περίοδο των προεδρικών σεναρίων πρότεινε αντί για προεδρία και επικρατείας και υπουργείο στον Κωνσταντόπουλο. Από την πλευρά Κωνσταντόπουλου δεν υπήρξε ούτε αρνητική ούτε καταφατική απάντηση. Για να κάψει αυτό το σενάριο το Πασόκ έκαμε use τα πράσινα παπαγαλάκια για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διείσδυση Καραμανλή προς τα αριστερά.

Τέτοια διείσδυση πραγματικά κάνει τεράστια ζημιά προσωπικά στον Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο καθαρό θα είναι το ΟΧΙ που θα του πει ξανά ο Ελληνικός λαός.