Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

Μαγείρεψαν ο ALPΗA και ο Παπανδρέου την τελευταία δημοσκόπηση της MRB.

Δύο μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του Πασόκ και στην τελευταία δημοσκόπηση της MRB για τον ALPHA. Πληροφορίες όμως θέλουν μαγειρεμένη τη δημοσκόπηση και τη διαφορά υπέρ της ΝΔ πολύ μεγαλύτερη.

Μετά από επέμβαση του Παπανδρέου, μαγειρεύτηκε το "τελικό προϊόν" και να πέσει ηπιότερα με σκοπό να ικανοποιηθεί μεν η ΝΔ, αφού προηγείται μετά από τόσο λυσσαλέο προπαγανδιστικό πόλεμο, αλλά πάνω απ' όλα να ικανοποιηθεί το Πασόκ και προσωπικά ο Παπανδρέου, αυξάνοντας τους δείκτες του, σε επιμέρους ποιοτικά στοιχεία, αφού παραπάνω μαγείρεμα δεν μπορούσε να γίνει.
Με αυτές τις επεμβάσεις και με φιλοπασοκικό σκεπτικό ανέβασαν τους αναποφάσιστους στο 13,6% και το ΛΑΟΣ στο 4,7%. Και οι δύο αυτοί δείκτες ψαλίδισαν την υπεροχή της ΝΔ απέναντι σε ένα πασόκ που ψάχνει να βρει τρόπους εξιλέωσής του μέσα στην κοινωνία. Ο τρόπος όμως που έχει συνειδητά επιλέξει είναι η λάσπη και η μαύρη προπαγάνδα, απέναντι σε μια Νέα Δημοκρατία που δεν έχει ακόμα και καθόλου δείξει τα χαρτιά που θα χρησιμοποιήσει απέναντι σ' αυτή τη χυδαία θρασύτητα. Και όμως προηγείται. Αυτό σημαίνει ότι η νίκη της είναι σίγουρη και αμετάκλητη ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να διαχειριστεί το μετεκλογικό τοπίο της ήττας του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι ακόμα και για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου το 2000 φταίει η ΝΔ, οι στημένες δημοσκοπήσεις μας πειράξανε;

Ανώνυμος είπε...

Alpha όχι Alpa :) Στον τίτλο

Ανώνυμος είπε...

Gia peite re palikaria pou thelete na legeste kai dhmosiografiko blog, poia einai h phgh sas gia to dhmosieyma ayto?

Ανώνυμος είπε...

ναι,δεν επισημάνθηκε στο άρθρο οτι ο Παπανδρέου έβαλε τις φωτιές,καθώς και οτι έχει μισθώσει σύννεφα να πλημμυρίσουν τη χώρα.