Τετάρτη 30 Μαΐου 2007

Δυσαρεστημένος και ο Νίκος Παπανδρέου με τον πρόεδρο Γιώργο.

Δυσαρεστημένος είναι ο Νίκος Παπανδρέου, μετά την απόφαση του αδελφού του, να τοποθετήσει το Λαλιώτη στην προεδρία του οικογενειακού ιδρύματος που φέρει το όνομα του πατέρα τους.

Γιατί; Επειδή ήθελε ο ίδιος αυτή τη θέση και μέχρι την τελευταία στιγμή, πίστευε ότι θα του την παρέδιδε ο μεγάλος αδελφός. Έως ότου φάνηκε στο προσκήνιο η ανάγκη να χώσουν κάπου τον αδελφό Λαλιώτη. Οπότε και ο Νίκος, γειώθηκε κανονικά. Ακόμα και αν η μαμά Μαργαρίτα δούλευε για να χρισθεί ο Νικολάκης....πρόεδρος, κάπου, έστω στο οικογενειακό τους ίδρυμα.

Τσάμπα έγραφε ο Νίκος για τον Αντρέα τόσα χρόνια στα βιβλία του; Θα ήθελε και η μαμά να εξαργυρωθεί αυτή η ενασχόληση σε προεδρία.

Πάντως στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου "Μέρες σαν κι αυτές" προκατέλαβε τις εξελίξεις και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέλθει στην πολιτική. Οι κακές γλώσσες θέλουν και πάλι τη μαμά πίσω από αυτές τις δηλώσεις. Βλέπετε η μαμά θέλει εναγωνίως να αποκαταστήσει όλα τα παιδιά.

Το ενδεχόμενο καθόδου του, πάντως δεν έχει αποκλειστεί και πιστεύεται ότι γι' αυτό υποχώρησε από την προεδρία του ιδρύματος ο Νικολάκης. Έτσι ηρέμησαν πάλι τα πνεύματα.

Μπελλάς κι' αυτός με τα αδέρφια που έχει ο πρόεδρος Γιώργος!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος τελικά θα κατέβει Αχαϊα. Με τους άλλους αδερφούς, και κυρίως τον Λαλιώτη,δεν ξέρω τι θα κάμει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο αδερφός Κατσανέβας που βρίσκεται;

Ανώνυμος είπε...

πολλά τα αδέρφια σου Γιωργάκη!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει μην τα βάζετε με τη Μαργαρίτα.
Κάθε μάνα θέλει το καλό τωνπαιδιών της.
Τώρα βέβαια αν ήταν έτσι η μάνα του Καραμανλή, δεν θάβρισκε τόπο να κάτσει από τις «σημοκρατικές» εφημερίδες!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα «δημοκρατικά» νταβατζοκάναλα τα ξέχασες;