Κυριακή 27 Μαΐου 2007

Οι ΠάΝΕΛ-λήνιοι "σοσιαλιστές".

Τρώνε τις σάρκες του οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια του Πασόκ στα ΠάΝΕΛ των νταβατζήδων. Αγαπάνε πάρα πολύ τα ασφαλιστικά ταμεία και παλεύουν για τα συμφέροντά τους. Δεν γνώριζαν βέβαια ή μάλλον δεν ήθελαν να γνωρίζουν τι γινότανε στα ταμεία επί "δημοκρατίας Πασόκ". Έστω.

Και τώρα όμως δε λένε κουβέντα, για τα δομημένα ομόλογα που αγόρασαν τα ασφαλιστικά ταμεία από δύο "δικές τους" ιδιωτικές τράπεζες. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, αλλά προς Θεού όχι τα κλεμμένα των δύο κλεπταποδόχων Ελλήνων τραπεζιτών. Και ξέρετε γιατί; Διότι τυγχάνει οι δύο συγκεκριμένοι τραπεζίτες να είναι Πάνελ-λήνιοι χρηματοδότες του σοσιαλισμού.
Φανταστείτε κάτι πολύ απλό. Αν αυτοί οι δύο τραπεζίτες είχαν κάποια οποιαδήποτε σχέση με τον Καραμανλή ή τη Νέα Δημοκρατία, να είσασταν σίγουροι ότι τα Πάνελ των Σοσιαλ-νταβατζήδων και το πιόνι τους, ο πρόεδρος Γιώργος, θα τους είχαν ξεσκίσει (εξάλλου είναι πολύ πιασάρικο το "γαλάζιοι τραπεζίτες").
Περιέργως και η πασοκρατούμενη ΓΣΕΕ δε ζητά ακύρωση των "Ελληνικών" δομημένων....άρα κάτι ύποπτο τρέχει στα γύφτικα.
Άκρα του τάφου σιωπή και για όσους υπέγραψαν για την αγορά των συγκεκριμένων ομολόγων. Οι περισσότερες υπογραφές είναι "συντροφικές" και μάλιστα βαρύγδουπων σοσιαλ-συνδικαλιστών. Αλλά και εδώ την πατήσαμε. Δυστυχώς τυγχάνει οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να είναι σύντροφοι του Γιωργάκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ,
ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ