Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

Στο βουνό ανεβαίνει ο Παπαντωνίου. Ξεκινά αντάρτικο εναντίον του Παπανδρέου.

Το πήρε απόφαση ο Γιάννος να ξεκινήσει αντάρτικο εναντίον του προέδρου Γιώργου. Ο Γιάννος, και δικαίως, πιστεύει ότι ο ΓΑΠ του έστησε παγίδα. Δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι το ιεροεξεταστήριο του Πασόκ έχει σκοπό να του φορτώσει όλα τα λάθη και τα τρομερά σκάνδαλα του παρελθόντος. Δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο φορτίο.

Σε κάθε σκάνδαλο του παρελθόντος, ο πρόεδρος Γιώργος, θα δείχνει τον Παπαντωνίου, ο οποίος όμως θα είναι εκεί και θα θυμίζει ότι: «όλοι μαζί αποφασίζαμε σύντροφοι και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Όλοι μαζί κάναμε κλικ στις αποφάσεις, ποτέ μόνος μου. Και πάνω απ’ όλα σε όλες τις αποφάσεις συνυπέγραφε και ο Γιώργος.»

Στα πλάνα του καπετάν-Γιάννου βρίσκονται αποκαλύψεις για τις μεθοδεύσεις και τις συνομωσίες του πασικικού παρελθόντος. Στόχος του η αρχηγική ανασφάλεια του προέδρου και μέθοδος που θα χρησιμοποιήσει, η «χτυπώ και φεύγω». Σε κάθε επίθεση που θα δέχεται θα δίνει τα δικά του ερμηνευτικά σχόλια και θα εξαφανίζεται, μέχρι νεωτέρας επιθέσεως.

Βέβαια η υπόθεση Παπαντωνίου κρύβει και μια μεγάλη έκπληξη που θα τη δούμε σύντομα και θα ταράξει το ραγισμένο πασοκικό προεκλογικό τοπίο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στο βουνό; Φοβάται τον εισαγγελέα;

Ένα λαμόγιο εκτός ΠΑΣΟΚ δεν φέρνει την άνοιξη...